Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чи може носіння окулярів покращити зір?

Чи може носіння окулярів покращити зір?
22 Сер 2019 07:00 | Новини України
Носіння окулярів допомагає зробити зір чіткішим. Окуляри можуть протидіяти та виправляти фізичні аномалії у формі вашого ока, які впливають на здатність правильно обробляти світло.
Фізична природа очей безпосередньо пов’язана з типом проблем із зором, з якими ви зустрінетеся, і допомагає визначити правильні окуляри для поліпшення зору.
Короткозорість і далекозорість – найбільш поширені проблеми із зором, з якими люди зустрічаються. Короткозорий добре бачить близькі речі, але страждає від нечіткого бачення на відстані. У цьому випадку фізична довжина очей занадто велика, що викликає спотворення. Далекозорість, навпаки, виникає через занадто коротке очне яблуко, що ускладнює читання. Носіння окулярів за рецептом значно покращує ці порушення рефракції.

Окуляри за рецептом – це оптичні засоби, які змінюють спосіб, яким ваші очей отримують світлові промені, щоб поліпшити візуальну чіткість. Це призводить до поліпшення загального зображення. Окуляри можуть покращити зір, але вони не можуть зміцнити або виправити його.

Варто розуміти, що окуляри можна використовувати, як допомогу. Вони не можуть «виправити» будь-які медичні проблеми або внести істотні зміни в структуру ваших очей, тому результатом носіння окулярів є тимчасове підвищення загального зорового сприйняття. Проте, якщо не носити окуляри за рецептом, зір може погіршуватися. Тому, не ігноруйте рекомендації офтальмолога. Якщо бачите погано – носіть оптику.

Оставить комментарий

avatar
250