Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Марина Порошенко зустрілася зі студентами Білоцерківського національного аграрного університету, які писали листи нашим військовополоненим морякам

Марина Порошенко зустрілася зі студентами Білоцерківського національного аграрного університету, які писали листи нашим військовополоненим морякам
7 Бер 2019 17:05 | Новини України

7 березня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Білоцерківський національний аграрний університет, студенти якого долучилися до акції захисту військовополонених моряків, що проходила 26 лютого в Одесі на фрегаті «Гетьман Сагайдачний».

Студенти цього університету були серед тих, хто писали листи підтримки і подяки нашим Героям, які вже понад сто днів незаконно утримуються в Росії. Саме їх листи цього тижня Перша леді передала Міністру закордонних справ Павлу Клімкіну, який пообіцяв через Консула України в РФ зробити все можливе, щоб наші моряки змогли їх прочитати і відчути всенародну підтримку з України.

«Від щирого серця хочу подякувати кожному студенту, який долучився до цієї акції! І викладачам, які підтримують такі прекрасні ініціативи нашої української молоді! Бо майбутнє України саме за такими небайдужими та сміливими юнаками і дівчатами!», – сказала Марина Порошенко.

На згадку про зустріч дружина Президента подарувала університету фотографію з подій в Одесі 26 лютого, підписавши її словами «Разом – до перемоги!».

Оставить комментарий

avatar
250