Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна й Туреччина обговорюють можливість запровадження вільної торгівлі – Глава держави

Україна й Туреччина обговорюють можливість запровадження вільної торгівлі – Глава держави
7 Сер 2019 22:45 | Новини України

Україна й Туреччина опрацьовують можливість підписання Угоди про вільну торгівлю задля розширення торговельно-економічної та інвестиційної співпраці. Про це Президент Володимир Зеленський повідомив під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.

«Ми домовилися про подальше розширення торговельно-економічної та інвестиційної співпраці. Обсяги нашої двосторонньої торгівлі у 2018 році склали понад 4 мільярди доларів США. І я впевнений, що це далеко не межа нашого потенціалу», – сказав Володимир Зеленський.

На переконання Президента, його розкриттю сприятиме реалізація спільних проектів та лібералізація двосторонньої торгівлі.

«Сприятиме цьому й укладення Угоди про вільну торгівлю. Сподіваюся, що наші сторони якомога швидше зможуть досягти компромісу в цьому питанні та підготувати всі необхідні документи», – зазначив Глава держави.

Він також констатував, що співпраця між країнами є надзвичайно насиченою та зауважив, що до кінця року в Києві буде проведено чергове (восьме) засідання Стратегічної ради високого рівня.

Оставить комментарий

avatar
250