Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми разом обов’язково знайдемо шлях, який змусить Росію поважати міжнародне право – Президент

Ми разом обов’язково знайдемо шлях, який змусить Росію поважати міжнародне право – Президент
7 Сер 2019 22:25 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що обов’язково буде знайдено механізм, який змусить Росію відповідати за її дії. Одним із партнерів, який може сприяти досягненню цієї мети, Глава держави назвав Туреччину.

«Ми разом обов’язково знайдемо шлях, який змусить Росію поважати міжнародне право, поверне мир і стабільність у регіон, захистить права та свободи кримських татар і звільнить політичних в’язнів Кремля», – заявив Володимир Зеленський під час спільної прес-конференції з Президентом Реджепом Таїпом Ердоганом в Анкарі.

«Впевнений, що спільними зусиллями України й Туреччини ми змінимо ситуацію в Чорноморському регіоні та в Криму у свій бік», – додав Президент.

Він повідомив, що загрози мілітаризації, що триває в окупованому Криму, порушення прав людини на півострові та переслідування кримськотатарського народу були одними з ключових тем під час сьогоднішніх перемовин з Президентом Туреччини.

«Вважаємо, що безвідповідальні та безкарні демарші Росії на міжнародній арені повинні нарешті отримати справедливу відповідь. Бо сьогодні – це біда України, але вже завтра це може стати лихом для всіх країн регіону», – наголосив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250