Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент: Сьогоднішні інвестиції – це інвестиції в економічну потужність України

Президент: Сьогоднішні інвестиції – це інвестиції в економічну потужність України
1 Бер 2019 19:45 | Новини України

Під час робочої поїздки до Донецької області Президент Петро Порошенко взяв участь в запуску машини безперервного лиття заготівок № 4 Маріупольського металургійного комбінату.

Глава держави наголосив, що зараз, окрім захисту території України, важливим є фронт боротьби з бідністю. «Мені приємно було сьогодні почути, що на підприємстві в другій половині 2018 року різко зросла заробітна плата. І середня зарплата на підприємстві складає 18 тис. грн. Що українці повертаються з металургійних заводів Словаччини і сьогодні працюють тут»,- зауважив Петро Порошенко.

Президент впевнений, що серед ключових, пріоритетних напрямків, де Україна може бути лідером, зокрема є металургія, агрокомплекс, туризм.

«Сьогодні я радий бачити, що Україна піднімається в рейтингу країн-виробників сталі. За останній рік ми піднялися з 14 на 12 місце. Я мрію бачити Україну – лідером. Лідером регіональним, лідером промисловим, лідером металургії, лідером машинобудування через інвестиції. Вірю в те, що це цілком можливо. І сьогодні на виробництві в цих цехах я мав можливість неодноразово в цьому переконатися», – наголосив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250