Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Прикладом якісних змін країни ми сьогодні можемо просувати українську ідею на окуповані території – Президент

Прикладом якісних змін країни ми сьогодні можемо просувати українську ідею на окуповані території – Президент
1 Бер 2019 19:10 | Новини України

Президент Петро Порошенко переконаний, що саме якісними змінами, економічним зростанням нашої держави ми зможемо завоювати і повернути людей, що нині вимушені проживати на окупованих територіях.

Під час виступу на Раді регіонального розвитку Донецької області Глава держави розповів, що перед засіданням відвідав передову, де мав змогу поспілкуватися з бійцями 72-ї бригади. «Коли я зараз приїхав на передок хлопці, наші бійці сказали, що ставлення до нашого війська, до наших воїнів з боку місцевих кожен раз стає кращим. А друге – кажуть, до нас приїжджають з окупованої території і ми мали можливість постійно з ними спілкуватися».

Петро Порошенко зазначив, що поцікавився тим, що розповідають люди, які приїжджають на підконтрольну Україні територію з тимчасово окупованої, адже там вони перебувають під впливом пропаганди 24 години на добу. Відбовідь бійців була наступною: «Вони вже точно розчаровані в «русском мире». А в якості однієї з основних причин кажуть: «Так ми їздимо до Маріуполя і на власні очі бачимо як змінився Маріуполь – нові дороги, нове освітлення, нові школи, нові лікарні, відремонтовані, нові дитячі садки. Це важливо. Але уявіть собі – там солдати ходять по вулицях без автоматів і вони поголені, а не з бородами. І вони не хапають людей і не везуть «на підвал», і немає комендантської години, і не вимикають світло… І у магазини вони заходять не для того, щоб набрати бухла, як вони кажуть, а купити звичайні товари», – розповів Президент.

Оставить комментарий

avatar
250