Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сім’я дає єдність українського народу, а єдність дозволяє долати нам агресора – Президент

Сім’я дає єдність українського народу, а єдність дозволяє долати нам агресора – Президент
1 Бер 2019 16:21 | Новини України

Президент Петро Порошенко взяв участь у IV Всеукраїнському сімейному форумі, який розпочав свою роботу сьогодні у Києві.  «Для мене висока і велика приємність бути тут сьогодні і взяти участь у форумі сім’і. Сім’я для кожної людини, особливо для віруючої людини, має надзвичайно велике значення», – звернувся до учасників заходу Глава держави.

Петро Порошенко зазначив, що від самого народження практично кожен з нас огорнутий піклуванням сім’ї: спочатку про дитину дбають батьки, пізніше, зустрівши кохану людину, він створює власну родину, яку готовий захищати.

«Коли країні доводиться важко – йдуть зі зброєю в руках боронити державу і боронити свою землю. Про що думає солдат, коли він, ризикуючи власним життям боронить свою землю? Безумовно, про свою країну і свій народ. Але він захищає свій дім, він захищає свій дім, він захищає свою сім’ю і свою родину», – підкреслив Президент.

Глава держави повідомив, що одразу після цього заходу відбуває з робочою поїздкою на схід і зазначив, що перекаже вітання воїнам, які боронять не лише державу, а й спокій родин кожного українця. «Дозвольте мені зараз, коли я відбуваю у регіональну поїздку для зустрічі на передку, у прифронтовій зоні, передати вітання від всіх вас нашим воїнам. Бо для них це те, що вони боронять – сім’я», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250