Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Марина Порошенко відкрила V Міжнародний форум «Окупований Крим: 5 років опору» та відвідала виставку «Дивовижні історії Криму» 

Марина Порошенко відкрила V Міжнародний форум «Окупований Крим: 5 років опору» та відвідала виставку «Дивовижні історії Криму» 
27 Лют 2019 00:22 | Новини України

Дружина Президента України, голова Українського культурного фонду, співголова Ради з питань розвитку «Мистецького арсеналу» Марина Порошенко разом зі Спецпредставником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером відкрили V Міжнародний форум «Окупація Криму: 5 років опору» та відвідали масштабний виставковий проект «Дивовижні історії Криму». 

Марина Порошенко підкреслила, що Крим – це Україна. «Таку відповідь дає український народ, дає кримськотатарський народ, дають усі демократичні народи й уряди світу. Наша боротьба триватиме доти, доки всі українські полонені та заручники – і в Криму, і на Донбасі, і в Росії – не повернуться додому», – сказала дружина Президента України. 

Марина Порошенко подякувала всім патріотам Криму, які сьогодні боряться за український Крим. «Увесь цей час наші серця й думки з українськими політв’язнями-кримчанами. Це і Олег Сенцов, і Олександр Кольченко, і Володимир Балух, якого, до речі, минулого тижня вивезли з Криму – за Урал», – наголосила Перша леді. 

Оставить комментарий

avatar
250