Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЮНІ ПОКРОВЧАНИ ПЕРЕМОГЛИ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ “ЧОРНІ КРИЛА БІДИ”

ЮНІ ПОКРОВЧАНИ ПЕРЕМОГЛИ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ “ЧОРНІ КРИЛА БІДИ”
22 Гру 2023 18:43 | Новини Покрова
Біль Чорнобиля охоплює вже не одне покоління українців. 37 років, що минули після найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття не мають вести до забуття, а стати часом для висновків та усвідомлення масштабів людського подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
Багаторічна участь юних покровчан у традиційному Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка “Чорні крила біди”, що проходить в рамках відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні “Пам’ять Чорнобиля”, свідчить про повагу і шану до тих, хто захистив світ від ще більших наслідків чорнобильської трагедії.
Цьогоріч серед переможців конкурсу, який традиційно проходить у м. Лубни, що на Полтавщині — юні художники з Покрова.
Загалом, до участі долучалося 164 учасники, які надіслали на розсуд журі 174 самобутні роботи. До події долучилося 26 навчальних заклади, й не лише загальноосвітні та художні, а й фахові коледжі.
Заслужені дипломи та пам’ятні подарунки від організаторів та міської громадської організації “Союз Чорнобиль” переможцям вручив голова ГО “Союз Чорнобиль” м. Покров Юрій Середа у присутності ліквідаторів, наставників та батьків.
З Другим місцем у старшій віковій групі вітали 16-річну Евеліну Князєву.
Друге місце серед представників художніх студій здобула семирічна вихованка Будинку творчості дітей та юнацтва Діана Кустікова.
Приз глядацьких симпатій завоювала 14-річна вихованка БТДЮ Олександра Резнікова.
Відзнаки за участь отримали Дар’я Мощенко, Аліна Єфіменкова, Катерина Возняк, Олександр Кічапов, Єлізавета Чепинська, Яна Коновалова, Віола Погорєлова.
Ліквідатори дякували підростаючому поколінню за небайдужість, повагу і пам’ять.
Вітаємо переможців конкурсу, дякуємо за небайдужість.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250