Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПІКЛУЮТЬСЯ ПРО МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я ПІДОПІЧНИХ

ПІКЛУЮТЬСЯ ПРО МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я ПІДОПІЧНИХ
17 Лис 2023 16:41 | Новини Покрова
Для міського територіального центру це один з головних пріоритетів – підтримувати вразливі категорії містян, що потребують турботи.
Заклад залишається точкою опору для підопічних, які знаходять тут тепло й доброту. Сьогодні це особливо важливо, бо війна стала тяжким випробуванням. Працівники центру допомагають долати непрості часи, впроваджуючи у роботу нові форми психологічної підтримки.
У терцентрі наголошують: збереження ментального здоров’я – це головний крок до укріплення фізичного. Задля цього фахівці розробили спеціальні заняття для підопічних відділень, де основні акценти на фізичній активності, не забувають і творчої складової.
Отримувачі соціальних послуг займаються ранковою гімнастикою, скандинавською ходьбою, оволодівають спеціальним комплексом рухових вправ у відповідності до індивідуальних медичних показників. На майстер-класах опановують нові творчі техніки. Активно залучають до цього процесу й підопічних відділення соціальної допомоги вдома.
У рамках Університету третього віку занурюються в історію країни й рідного краю, що важливо, діляться спогадами, які стають частиною вже зібраної терцентром спадщини.
У цих теплих стінах милосердям та піклуванням долають виклики сьогодення, щоб осінь життя підопічних була затишною.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250