Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТАЛАНОВИТА ЮНЬ ПОКРОВА ПІДКОРЮЄ НОВІ ВЕРШИНИ

ТАЛАНОВИТА ЮНЬ ПОКРОВА ПІДКОРЮЄ НОВІ ВЕРШИНИ
26 Жов 2023 17:01 | Новини Покрова
Мистецькі заклади міста не припиняють свого творчого поступу. Разом з навчанням тут триває процес пошуку нових форм і методів, фахівці залучають сучасні підходи для розкриття багатої національної спадщини. Результатом діляться з покровчанами, презентуючи онлайн-концерти, пленери, творчі майстерні. Високу оцінку підготовці юних музикантів, художників, театралів дають і журі конкурсів всіх рівнів.
Так, лауреатом другого ступеня міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв стала наша сонячна Ліза Халявченко. Разом зі своїм викладачем Оленою Семенухою, піаністка представила на розсуд журі твір, який у виконанні Лізи заграв новими фарбами. Це не перша така вагома перемога творчого тандему, впевнені – не остання.
Срібло двотурового міжнародного багатожанрового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «З Україною в серці» завоювала ще одна талановита вихованка Школи мистецтв – юна співачка Марія Морозова. Зі своїм викладачем Антоніною Жуковською та концертмейстером Наталією Дев’ятко вона отримала високу відзнаку у номінації “вокальний жанр” з композицією “Ми всі діти українські!”
Здобула Марійка перше місце і на міжнародному фестивалі-конкурсі талантів «Євро – осінь».
Такі результати мотивують та надихають на нові вагомі звершення.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250