Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У МИСТЕЦЬКИХ ШКОЛАХ ПОКРОВА РОЗПОЧАВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

У МИСТЕЦЬКИХ ШКОЛАХ ПОКРОВА РОЗПОЧАВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК
15 Вер 2023 15:00 | Новини Покрова
Вересень є точкою відліку для закладів культури, які, продовжуючи розпочате, відкривають двері до світу прекрасного для нових учнів – першачків.
Війна внесла корективи у життя творчих закладів, але не в силах змінити особливого духу – патріотичного настрою. Поряд з навчальним процесом тут триває мистецький фронт, тож і початок учбового року ознаменувався першими перемогами, творчими акціями та майстер-класами.
Як і решта навчальних закладів міста, Школа мистецтв і Дитяча музична школа працюватимуть у онлайн-форматі, з впровадженням альтернативних уроків. Заклади радіють, що до шкіл прийшли маленькі зірочки, які розкриватимуть свої таланти, навчаючись за усіма напрямками: художнім, музичним, театральним. Для них відкрито класи фортепіано, бандури, скрипки, гітари, сопілки, саксофону, баяну, акордеону, сольного співу, образотворчого та театрального мистецтва. З дітьми працюють досвідчені педагоги, для яких мистецтво – то сенс життя. У закладах розроблені та впроваджені методики викладання, де головний акцент – на розкритті творчого потенціалу дітей, вихованні на безцінній національній спадщині.
Колективи закладів культури впевнені, що цей рік буде роком нових звершень. У школах з гордістю говорять про випускників, які продовжили творчий шлях, вступили до мистецьких закладів і про вихованців, котрі прославляли рідне місто на конкурсах всіх рівнів. Музика, художнє слово та малювання не тільки допомагають дітям долати непрості часи – збагачують їх духовно, сприяючи творчому та інтелектуальному розвитку.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250