Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОЧАТОК НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ – З ПЕРЕМОГАМИ

ПОЧАТОК НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ – З ПЕРЕМОГАМИ
5 Вер 2023 19:37 | Новини Покрова
Так розпочали свій черговий творчий етап юні художники Школи мистецтв. Вихованці Тетяни Думчикової отримали дипломи Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку “Космос – інший світ”.
Вже не перший рік Дніпровська дитяча художня школа №2 за підтримки управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради запрошує юних і талановитих зазирнути у космічні світи. Юні художники у своїх творах роздумують не тільки про Всесвіт, а й про подальшу долю Землі, вплив та відповідальність людини за її майбутнє.
Така серйозна тематика є цікавою для дітей, тільки цьогоріч на розгляд журі надійшло понад тисячу робіт з усіх куточків України. Серед переможців – покровчани. Диплом першого ступеня отримала Єлизавета Шейник, другого – Єлизавета Хмелюк, Роза Пилипенко, Софія Середа. Сертифікати учасника у Уляни Дощенко, Карини Нечипоренко, Софії Яценко, Анни Таран, Анастасії Алілуєнко. Відзнаки за підготовку дітей отримали викладач юних художників Тетяна Думчикова та директор Школи мистецтв Ганна Доценко.
Вітаємо дітей та їхніх наставників з перемогами та бажаємо успішного навчального року!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250