Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МИСТЕЦТВО НЕ МАЄ КОРДОНІВ

МИСТЕЦТВО НЕ МАЄ КОРДОНІВ
2 Сер 2023 09:55 | Новини Покрова
Під час літніх канікул вихованці творчих закладів міста продовжують бути активними у конкурсній діяльності.
Педагоги мотивують дітей брати участь у різних заходах, аби розкрити їхню особистість та активізувати діяльність, розвивати творчу основу, можливості. Участь у конкурсах – це кропітка робота, стимул до саморозвитку, показник таланту і здібностей, прагнення та неймовірна радість від перемоги!
Юні музиканти дитячої музичної школи Софія Суховільська та Тимофій Матковський взяли участь у міжнародному фестивалі “MELODIES AHD DREAMS OF UKRAINE”. Вихованці Олени Кузнєцової показали високий рівень підготовки й зайняли призові місця. Софія стала лауреатом першої премії, а Тимофій став володарем другої премії.
Вітаємо з перемогою! Не зупинятись на досягнутому та завжди вірити у свої сили завжди бажають педагоги своїм учням. Адже вони, як ніхто, переконалися в цьому. Той, хто власними стараннями й працею торує свій шлях, зажди досягає мети. Чимало вихованців творчих освітніх закладів міста пов’язали своє життя з мистецтвом.
Цього року двоє випускників дитячої Школи мистецтв стали студентами фахових мистецьких закладів країни.
Аристарх Черенков став студентом “Дніпропетровського фахового мистецько-художнього коледжу культури”.
Вікторія Костіна вступила до Запорізького музичного коледжу ім. П.Майбороди.
Щиро вітаємо юних покровчан з перемогами та гарними результатами на старті творчого, дорослого життя. Нехай вам все вдається!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250