Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

БЛИСКУЧІ ПЕРЕМОГИ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ ПОКРОВА

БЛИСКУЧІ ПЕРЕМОГИ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ ПОКРОВА
20 Чер 2023 11:15 | Новини Покрова

Початок літа порадував покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки стали кращими на спортивних змаганнях, виборовши призові нагороди.

Минулого тижня у швейцарському місті Тун пройшов Відкритий Чемпіонат Швейцарії «Swiss Open High Diving Championship». Юніори та дорослі з різних країн світу – Німеччини, Америки, Франції, Люксембургу, України та Швейцарії змагались у синхронних стрибках у воду. До числа української команди юніорів, представників Дніпропетровської області з висотних стрибків у воду, увійшла покровчанка, вихованка СК “Манганіт” (тренер Анастасія Янченко), кандидат у майстри спорту Неллі Чуканівська. Зараз дівчина навчається у державному спортивному коледжі м. Дніпро “ДФКС”, входить до Федерації стрибків у воду та high diving (регіон Дніпро).

На престижних змаганнях Неллі виборола звання чемпіона в категорії юніорів групи «А» (16-17 років) у стрибках з висоти 16 метрів та здобула золоту медаль!

Наступного дня змагань Неллі Чуканівська у парі з Владиславом Балькіним посіла четверте місце у синхронних стрибках у воду Відкритого Чемпіонату Швейцарії.

-Пишаємось успіхами наших спортсменів-юніорів, які змагались сьогодні з дорослими і мало не стали призерами! Хлопці та Неллі на кожному турнірі демонструють високий рівень підготовки. І дуже приємно, що на кожних змаганнях завдяки успіхам наших підлітків майорить український прапор, – поділилась тренерка з висотних стрибків у воду (high diving) Ольга Савчук.

17 червня у Покрові відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області з таїландського боксу серед юнаків, юніорів та молоді. Це були відбіркові змагання до Чемпіонату України.

Покров зібрав найсильніших представників цього виду спорту, до числа яких вже традиційно входять покровчани.

Попри те, що не всі команди змогли бути присутніми на змаганнях, обласний Чемпіонат зібрав близько 80 учасників. Були присутні тайбоксери спортивних клубів Кривого Рогу, Олександрії, Дніпра, Апостолового та Покрова.

Наше місто представляли 14 юних, але досвідчених спортсменів відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Д. Дідіка. Вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка показали відмінну підготовку.

Змагання зібрало сильних суперників, тож вибороти призові нагороди було досить нелегко. Тренер відзначає, що юні спортсмени – Влад Куліш, Анатолій Марінеско та Назар Степаненко показали надзвичайний рівень спортивного гарту, на рингу їм не було рівних!

Золото Чемпіонату вибороли Влад Куліш, Анатолій Марінеско, Ілля Ястребов, Назар Степаненко, Кирило Горєлишев, Євген Дощенко та найменший учасник – 7-річний Артур Мациборко. Срібні нагороди отримали Богдан Нанкевич та Армен Оганян. Призери увійшли до складу команди збірної області та братимуть участь у Чемпіонаті України, який відбудеться у липні в Одесі.

Усі гості Чемпіонату отримали Кубки переможців.

Вітаємо талановитих спортсменів і всіх, хто причетний до їхнього становлення! Пишаємося, вболіваємо, бажаємо успіхів у спортивній боротьбі й ніколи не зупинятися на досягнутому!

Такі спортивні здобутки надихають, сповнюють віри та надії на головну Перемогу!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250