Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МЕЛОДІЇ В СТИЛІ ДЖАЗ

МЕЛОДІЇ В СТИЛІ ДЖАЗ
2 Тра 2023 08:19 | Новини Покрова
Музика зцілювала й підтримувала людей у всі часи. Як у найщасливіші, так і у найскладніші моменти життя. Адже музика – особливе мистецтво, прекрасна мова почуттів.
Творчі колективи Покрова, педагоги та вихованці Дитячої музичної школи та Школи мистецтв, у Міжнародний день джазу, який щорічно відзначається 30 квітня, доносили до слухача красу музичного мистецтва. Дистанційно дарували різні музичні твори – мелодії в стилі джаз. Юні музиканти Покрова своїм виконанням передали повноту гармонії, ритму, тембру і навіть імпровізації, характерним цьому стилю.
Джаз – унікальне музичне мистецтво, що виникло на межі 19-20 ст., донині залишається популярним в багатьох країнах світу. Початком народження українського джазу вважають 1925 рік, коли у Харкові відбувся перший концерт джазового бенду. Вже у 30-х роках 20 століття джазові оркестри з’являються майже у всіх великих містах України. Джаз продовжує розвиватись і дарує світові нові імена. Віримо, що і в нашому місті зростає й розвиває свої таланти майбутній відомий джазовий віртуоз.
Бажаємо відчувати прекрасні мелодії, не боятися імпровізацій, а мелодії в стилі джаз нехай допомагають рухатися до своїх мрій!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250