Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ВИХОВАНЦІ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ ПОПОВНИЛИ СКАРБНИЧКУ ТВОРЧИХ ПЕРЕМОГ

ВИХОВАНЦІ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ ПОПОВНИЛИ СКАРБНИЧКУ ТВОРЧИХ ПЕРЕМОГ
13 Кві 2023 10:21 | Новини Покрова
Мистецькі заклади Покрова за будь- яких умов залишаються осередком творчої діяльності дітей. Тримають стрій і думають про їхнє майбутнє у Дитячій музичній школі.
В атмосферу творчості і натхнення занурює участь у різноманітних конкурсах.
Призове місце у двотуровому Україно-Хорватському багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсу мистецтв GRATITUDE, що проходив у м.Загреб, має Вероніка Павлюк. Вихованка викладача Тамари Дундук стала лауреатом ІІ премії у номінації “Інструментальний жанр. Фортепіано”.
У музичній школі не лише мотивують дітей до участі у різноманітних конкурсах, а й організовують власні.
Нещодавно такий конкурс під назвою “Світ талантів – 2023” провели на базі відділу народних інструментів (завідуюча Олена Кузнєцова, директор Дитячої музичної школи Надія Тарасенко).
За результатами творчого змагання І місце у номінації “Гармонія” посіли учні класу “гітара” – Микола Кушерець та Ілля Шульга. Також хлопці відзначилися у номінації “Юні віртуози”. Ілля здобув перше місце, Микола – друге. У цій номінації перемогли і баяністи. І місце має Тимофій Матковський, ІІІ -Дмитро Казміренко .
І м. у номінації “Шанс” вибороли: Нікіта Михальчук (клас “гітара”) , баяністи Дмитро Малий та Софія Суховільська , ІІІ м. – Єгор Іващенко (клас “гітара”).
ІІ м. завоював Максиміліан Колосов – клас “баян”.
ІІІ м. у баяністів Мирослава Сердечного та Даніїла Шолома.
Призові місця здобули учні класу “духові інструменти”. Кирило Кондратенко та Антон Плужник- І м. у номінації “Гармонія”. Матвій Голубченко – ІІ м. у номінації “Гармонія”. Антон Плужник — ІІ м. у номінації “Тріумф”.
Номінація “Юні музиканти” підкорилася учням класу “бандура-скрипка”. І м. – Вікторія Гибало, I м. – Тамара Ходосовська, ІІІ м. – Богдан Пєнов.
Наставник гітаристів – Ігор Коваленко, баяністів готують – Олена Кузнєцова та Дарія Пятуніна, грі на духових інструментах навчає Анатолій Данченко, викладач класу “бандура – скрипка” Галина Торукало.
Вітаємо талановитих і наполегливих, хай все вдається!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250