Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

СОЦІАЛЬНА СФЕРА ПОКРОВА ПРАЦЮЄ У ПОСИЛЕНОМУ РЕЖИМІ

СОЦІАЛЬНА СФЕРА ПОКРОВА ПРАЦЮЄ У ПОСИЛЕНОМУ РЕЖИМІ
7 Кві 2023 08:45 | Новини Покрова
На сьогодні у місті зареєстровано понад 10 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як дві з половиною тисячі – діти. За минулий тиждень гуманітарну допомогу отримали 1156 осіб ВПО та 1028 соціально вразливих категорій громади. 270 осіб зареєструвалися на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН.
В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 454 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 125 заяв для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину від ЦНАП та громадян.
Взято участь у роботі Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства за ознакою статі. Опрацьовано 5 повідомлень про вчинення домашнього насильства. Здійснено один виїзд, відвідано дві родини за місцем проживання.
Здійснювалася організація соціального захисту осіб, які опинились в СЖО та осіб з інвалідністю. Триває робота з підприємствами, Фондом інвалідів щодо забезпечення осіб з інвалідністю ТЗР.
Пройшли фахові семінари-навчання.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, серед актуальних послуг залишається представництво інтересів. Проведено 19 обстежень громадян з метою визначення потреб у наданні соціальних послуг. Потреби задоволені стовідсотково.
Відділенням соціальної допомоги вдома надано 2500 послуг 258 особам згідно Державного стандарту «Догляд вдома».
Отримувачам соціальних послуг у відділенні денного перебування надано 1105 комплексних соціальних послуг за напрямками:
– фізкультурно-оздоровчі;
– культурологічні;
– соціально-побутові.
Проводяться індивідуальні заняття з учасниками хорового колективу «Золота пора».
Працює гаряча телефонна лінія територіального центру (095 6882295).
Йдуть заняття в Університеті ІІІ віку, клубах за інтересами.
Покровське управління Нікопольської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості інформує роботодавців, що змінами в законодавстві про зайнятість передбачено ряд компенсаційних виплат за працевлаштування безробітних осіб, більш детальну консультацію щодо умов та порядку отримання компенсації можна отримати в приміщенні управління, 3-й поверх, каб.24, 25 або за телефоном: 06816401.0687716401
Роботодавцям також нагадують про необхідність інформування про потребу в робочій силі (вакансії).
Консультації щодо працевлаштування, особливостей реєстрації в службі зайнятості, актуальних вакансій можна отримати безпосередньо в приміщенні Покровського управління ЦЗ(вул. Героїв України, 5) або за тел: 0961196760, 0963752467.
Подати документи для реєстрації в службі зайнятості як безробітна особа можливо через портал “Дія” за наявності кваліфікованого електронного підпису або під час особистого звернення до управління.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250