Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юна покровчанка стала фіналісткою Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Іграшка з малюнку» від Art Capsule!

Юна покровчанка  стала фіналісткою Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Іграшка з малюнку» від Art Capsule!
7 Лют 2023 12:58 | Новини Покрова
“КОЛЮЧИЙ, ЙОГО ГОЛИМИ РУКАМИ НЕ ВІЗЬМЕШ! ЛЮБИТЬ УКРАЇНУ ПОНАД УСЕ!”
Таке гасло має робота юної покровчанки Катерини Киясь, учениці 3 класу гімназії №4, яка стала фіналісткою Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Іграшка з малюнку» від Art Capsule!
Дівчинка створила образ бойового українського їжачка на папері, увійшла до числа кращих конкурсантів та стала переможницею! З малюнку Катрусі було виготовлено неймовірну, фантастичну іграшку! Назвали її – Патріотик.
Робота дівчинки одразу увійшла до п’ятнадцятки кращих першого етапу конкурсу. Організатори зазначають, що планували обрати десятку фіналістів, проте це виявилось дуже складно, дитячі роботи були настільки неймовірними, що вирішили залишити у фіналі п’ятнадцять учасників!
Переможця обирали користувачі соцмереж кількістю своїх голосів, нею стала талановита покровчанка!
За намальованим Катрусею образом організатори вже виготовили іграшку та діляться:
– Пишаємося українськими дітьми, їхніми талантами та завзяттям. Таких більше нема в жодній країні! Дитячі роботи піднімають настрій, дарують натхнення та віру! Щиро їм вдячні!
Пишаються талановитою ученицею й шкільні наставники, друзі та містяни! Всі щиро зичать переможниці не зупинятися на досягнутому, рухатися вперед й підкорювати будь-які вершини! А шлях до успіху нехай осяює переможна й щаслива зірка!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250