Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У творчих осередках міста вітали випускників

У творчих осередках міста вітали випускників
21 Чер 2019 17:45 | Новини Покрова

Квіти, слова вдячності й сльози прощання – мистецькі заклади проводжали вихованців, бажаючи і далі підкорювати неосяжні творчі вершини.

Тут все як і в звичайних школах, ось тільки предмети свідчать про те, що в цих стінах навчають відчувати світ прекрасного, сприяють розвитку творчих здібностей. Школа мистецтв та Дитяча музична школа ґрунтуються саме на цьому. Заклади випустили не одне покоління покровчан, які дивували своїми талантами, підкорюючи конкурси всіх рівнів. Хтось пішов далі цим шляхом, але всі без винятку залишаться у творчому всесвіті, який відкриває необмежені можливості. Саме цього бажали цьогорічним випускникам – не зупинятися, продовжувати розпочате і, звичайно, не забувати про  свої витоки.

В урочистій атмосфері їм вручали свідоцтва про закінчення шкіл. Випуск 2019 року – це до щему зворушливі спогади для 41 вихованця Школи мистецтв та восьми – Дитячої музичної школи – юних вокалістів, скрипалів, піаністів, бандуристів, художників та театралів. Серед них і сонячна дівчинка Ліза Халявченко-Бабіч, котра разом з фортепіано опановує образотворче мистецтво, створює неймовірні картини.

У знак безмежної вдячності випускники дарували свої виступи викладачам і рідним альма-матер. Поряд з ними були і сьогоднішні учні, хто продовжить навчання, прийшов підтримати та поздоровити друзів. Це одна з традицій шкіл, проводжати усім загалом, звітувати про успіхи й досягнення.

Осередкам є чим пишатися – активною творчою діяльністю, участю у всіх загальноміських заходах, конкурсах всеукраїнського, міжнародного рівнів. Цього року дві учениці Школи мистецтв – Лія Куартова та Анастасія Прядко презентували місту сольні концерти. Троє з випускників вже зараховані до мистецьких навчальних закладів – Олександра Петрук, вихованка Анастасії Бойко-Костіної, до Празької консерваторії, Інна Петропольська, учениця Нелі Піхтіної — до Київської національної академії культури та мистецтв, Максим Добрін – вихованець Іннм Корогод, до Кам’янського музичного коледжу. Підкорюватимуть творчі вершини і випускники Дитячої музичної школи, чиї імена добре відомі покровчанам, як яскравих зірочок – Мілени Полянської, Олександри Посох, Миколи Фетісова, Дар’ї Піддубної, Насті Голодюк, Анни Маркович, Олександри Матвеєвої, Наталії Кошової.

Всім їм адресували найщиріші слова побажань, не припиняти творчого злету й надалі радувати своє рідне місто.

Оставить комментарий

avatar
250