Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вихованці Дитячої школи мистецтв м. Покров – переможці всеукраїнського художнього конкурсу

Вихованці Дитячої  школи мистецтв м. Покров  – переможці  всеукраїнського  художнього конкурсу
19 Січ 2023 09:29 | Новини Покрова

Щороку юні покровчани серед  фіналістів   конкурсу  малюнка “Чорні  крила біди”, що присвячений вшануванню учасників ліквідації  наслідків аварії на ЧАЕС. Цього разу він вп’яте  проводився   в рамках дитячо-юнацького фестивалю пісні “Пам’ять Чорнобиля”.

До організації   та проведення  Всеукраїнського конкурсу також долучився голова Ради громадської організації  інвалідів,  ліквідаторів  та постраждалих від наслідків  аварії на ЧАЕС “Союз Чорнобиль” м. Покров   Юрій Середа.

Географія конкурсу охопила 17  населених  пунктів України, серед яких  Харків, Кривий Ріг,  Покров,  Миргород, Полтава та Лубни  – організатори  конкурсу.

Журі довелося  нелегко — отримано 182 малюнки від 179  дітей з 41 навчального  закладу. Незмінними учасниками  і переможцями конкурсу є учні художніх  класів нашої Дитячої школи мистецтв  –  викладачі  Тетяна Думчикова  та  Тетяна  Дмитрук.

Диплом Лауреата I ступеня  нагороджена  Вероніка Гаврюшенко.

Діана  Постольник та Софія Середа   стали дипломантами   II ступеня.

Нечипоренко Карині  вручили Диплом Лауреата III ступеня.

Диплом учасника отримали Анастасія  Лобода  та  Софія Яценко.

У дитячих роботах  поєдналися оригінальність, осмислення теми та високий  рівень виконання. А головне  – конкурсанти  змогли  глибоко  проникнутися тематикою, усвідомлюючи, що аварія  на  ЧАЕС – це не лише велика трагедія, а й  символ безмежної  мужності  багатох тисяч  наших земляків.

Крім  дипломів  усі юні художники  отримали подарунки.

Оставить комментарий

avatar
250