Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Впровадження STEM-освіти в навчальний процес

Впровадження STEM-освіти в навчальний процес
10 Січ 2023 13:44 | Новини Покрова

Цю тематику обговорювали на VI Всеукраїнській науково-практичної конференції “Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти”.

Педагоги ліцею №5, вчитель початкових класів Ірина Устименко та заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Усенко, стали її учасниками.

STEM-освіта – це підхід до навчання дитини, коли за основу беруть вміння здобути знання та застосувати їх, не втрачаючи при цьому себе, як особистості. Підхід до організації процесу навчання застосовують методом інтегрування декількох напрямків в одне ціле, що поєднує науку, технологію, інженерію та математику.

Ірина Михайлівна представила власний досвід з використання STEM-технологій у початковій школі “Введення в науку молодших школярів Нової української школи”, який увійшов у збірник матеріалів. Вона наголошувала на актуальності впровадження STEM-освіти в початковій школі та необхідності її популяризації.

Новий рік для колективу ліцею також розпочався з приємної новини – Подякою Міністерства освіти і науки та державної наукової установи “Інститут Модернізації змісту освіти” нагороджено заступника директора з навчально-виховної роботи Людмилу Усенко за підсумками роботи педагогічного колективу в 2022 році, а також за сумлінну працю, досягнення у педагогічній, науковій, виховній роботі та активну участь у проведенні Всеукраїнського фестивалю “STEM-весна”.

Оставить комментарий

avatar
250