Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ВЕЧІР В’ЯЧЕСЛАВА КУПРІЄНКА

У ПОКРОВІ ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ВЕЧІР В’ЯЧЕСЛАВА КУПРІЄНКА
24 Січ 2022 07:55 | Новини Покрова
Ветеран Афгану, капітан-розвідник, волонтер АТО, автор і виконавець, письменник – його творчість про те, що пережито, що пропущено крізь серце. Про це говорив і з покровчанами, представивши пісні із власного творчого доробку.
Один на один з глядачами – чесно, щиро й відверто – в цьому бард В’ячеслав Купрієнко. Його пісні добре знайомі містянам ще за фестивалями солдатської пісні, де автор говорив про біль Афгану, про побратимів…Сьогодні бойовий офіцер продовжує розповідати про пережите і про події на сході країни. Ці нестихаючі теми лягли в основу кількох альбомів, кожна пісня луна одкровенням, бо вони про те, що хвилює і про тих, хто залишився на передньому рубежі…
В’ячеслав Купрієнко розповідав глядачам про кожну свою композицію, про події, людей, час. Він народився і виріс в Алчевську Луганської області. З 2014-го постійно у зоні АТО як волонтер, доправля допомогу і вже дав понад 250 концертів. На вечорі звучали вже знайомі пісні і написані зовсім недавно. У залі стояла тиша, дехто не стримував сліз…
Це був не просто концерт, це був діалог з глядачем. З «дорогими покровчанами», як звертався до присутніх автор. Він згадував свій перший приїзд до міста – козацького краю, де зберігаються славні традиції. І говорив про сучасний Покров, європейське місто, котре за останні шість років зробило стрімкий рух уперед, де у співпраці влади й громади, з людської турботи й любові, народилося нове сучасне місто, яке захоплює та вражає.
Творча зустріч пройшла, як говорять, на одному диханні, покровчани, серед яких і ветерани Афганіфстану, АТО, побратими, підходили до В’ячеслава Купрієнка і дякували – за пам’ять, за неспокій серця – за творчість, яка торкається душі.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250