Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
24 Лис 2021 11:37 | Новини Покрова
Освіта
У школах міста триває освітній процес за допомогою технологій дистанційного навчання. Вчителі підвищують фаховий рівень, на минулому тижні педагогічна спільнота взяла участь в обласній онлайн-конференції з питання професійного вигорання педагогів закладів позашкільної освіти. Також у роботі педагогічної майстерні, де було розглянуто тему: «Організовуємо дослідно-експериментальну роботу в закладів дошкільної освіти». Психологи та соціальні педагоги міста взяли участь в обласному онлайн-семінарі «Циклічна модель діяльності психологічної служби системи освіти». Освітяни ділилися думками на онлайн-вебінарі «Як правильно розмовляти з дітьми про насильство. Роль педагога». Вчителі, які викладають базові предмети у 5-9 класах, проходять онлайн-навчання при КЗВО «ДАНО» відповідно до концепції НУШ.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 55 хворих, 8 пацієнтів знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1487 осіб , 72- отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 206 виїздів.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину від ЦНАП здійснено прийом 91 заяв. Прийнято 370 громадян для отримання довідок й оформлення запитів справ в інші райони в режимі карантину. Опрацьовано 36 прийнятих справ. Проведено прийом громадян у Шолоховому, де надано 13 консультацій, прийнято два пакети документів.
За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 60 громадян щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Здійснено 9 обстежень матеріально-побутових умов проживання громадян. Проводилася робота з підприємствами, Фондом інвалідів щодо забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації. Мобільна бригада з постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснила один виїзд, відвідала дві родини за місцем проживання. Взято на обслуговування терцентром двох осіб.
В управлінні обліковується 3843 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1265 домогосподарств, де користуються пільгами, 294 учасники АТО, 414 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись карантинних заходів.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Протягом тижня для безробітних в режимі онлайн проведено інформаційні вебінари та майстер-класи.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста. У робочому ритмі працює «Універсал-Сервіс».
Міськводоканал виконував заявки з водопровідних мереж.
Тривають капітальні та поточні ремонти.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250