Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
19 Жов 2021 15:29 | Новини Покрова
Освіта
У школярів тривають канікули.
Вихованці ДЮСШ ім. Дані Дідіка стали призерами всеукраїнських змагань. У всеукраїнських змаганнях також перемоги здобули й автомоделісти БТДЮ.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 62 хворих, 16 пацієнтів знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1487 осіб , 55- отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 221 виїзд.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 64 громадян. Прийнято 210 громадян для отримання довідок й оформлення запитів справ в інші райони в режимі карантину. Опрацьовано 62 прийняті справи. Проведено прийом громадян у Шолоховому, де надано 6 консультацій та прийнято 10 пакетів документів.
За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 60 громадян щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Виявлено одне порушення.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано 4 родини за місцем проживання.
На обслуговування до територіального центру взято одну особу.
В управлінні обліковується 2836 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1429 домогосподарств, де користуються пільгами, 293 учасники АТО, 414 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування Продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись карантинних заходів.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Протягом тижня для безробітних проведено семінари з загальних питань зайнятості з метою ознайомлення з комплексом послуг, які надаються службою зайнятості. Тренінг «Підготовка резюме» з метою формування практичних навичок , майстер-клас «Сучасні джерела пошуку роботи».
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста.
Міськводоканал виконав 13 заявок з водопровідних мереж.
Тривають капітальні та поточні ремонти.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250