Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заклади освіти Покрова взяли участь у Всеукраїнській акції допомоги онкохворим дітям

Заклади освіти Покрова взяли участь у Всеукраїнській акції допомоги онкохворим дітям
8 Жов 2021 15:33 | Новини Покрова

Сприймати благодійність як норму життя дітей учать змалку. Школярі Покрова долучилися до Всеукраїнської благодійної акції “Монетки дітям”, яку проводили “Ощадбанк” спільно з управлінням освіти.

Впродовж вересня діти збирали 25-копійчані монети, які вийшли з обігу. Приносили їх до навчальних закладів, а потім централізовано – до банку, який переказував їх на рахунок благодійного фонду “Таблеточка”, що опікується онкохворими дітьми.

Так, кожна непотрібна, забута в кишенях копійка, перетворилася на вагому суму – 5000 гривень. Це крок назустріч здоровому дитинству для хворих на рак. Всього ж до благодійної ініціативи доєдналося близько чотирьох тисяч закладів з усієї України, це спільна потужна допомога. Зібрані кошти спрямували на купівлю ліків, спеціальне харчування, паліативну допомогу, реабілітацію та лікування за кордоном.

Участь дітей у цій акції — це й привід поговорити про доброту, співчуття та власну можливість допомогти тим, хто цього потребує.

Насправді, дитяча онкологія — одна з найгостріших проблем сучасності. Щодня три сім’ї в Україні дізнаються, що у їхньої дитини рак. Подолати дитячий рак можна лише разом, підставивши плече допомоги родинам онкохворих дітей.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250