Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
10 Сер 2021 09:12 | Новини Покрова

Освіта

Освітяни ведуть підготовку до нового навчального року. Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 48 хворих, 22 пацієнти нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1346 осіб , 74 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 171 виїзд.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 77 громадян. Консультації отримала 134 особи, яка не потребує термінового вирішення питань.  Опрацьовано 65 прийнятих заяв.

Трьох осіб взято на обслуговування у  відділення соціальної допомоги вдома, одну особу, яка опинилася в складних життєвих обставинах, взято під соціальний супровід.

За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий  стан 40  громадян, щодо яких здійснюється  фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Порушень не виявлено.

Взято участь у семінарі, проведеному ДСЗН в режимі онлайн  ZOOM- конференції «Деякі  питання організації надання соціальних послуг”

В управлінні обліковується  2628 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1453 домогосподарств, де користуються пільгами, 290 учасників АТО, 422 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Протягом тижня для безробітних проведено семінари з загальних питань, тренінг, вебінари. Серед них  семінар про “Ризики  нелегальної трудової  міграції”. Для роботодавців, які використовують найману працю, проведено інформаційний  семінар щодо працевлаштування на тимчасові робочі місця.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста.

У міськводоканалі виконали 7 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

 

Оставить комментарий

avatar
250