Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міський голова зустрівся з громадою Шолохівського старостинського округу

Міський голова зустрівся з громадою Шолохівського старостинського округу
7 Чер 2019 13:54 | Новини Покрова

Виїзний прийом тривав близько двох годин. Ініціатором зустрічі виступив Олександр Шаповал, запросивши громаду до спільної розмови. Цьому передували численні звернення людей. Понад ста мешканців села прийшли до клубу, аби обговорити наболілі питання.

Півроку, як Шолохове приєдналося до Покрова, утворивши об’єднану територіальну громаду. Сьогодні тут відбуваються зміни в отриманні медичної допомоги, адміністративних послуг, покращенні транспортного сполучення, відновленні вуличного освітлення і т.і. Незважаючи на це, залишаються відкритими задавнені болючі проблеми, які хвилюють мешканців села. Тож до розмови, що тривала разом зі старостою Віктором Базілєвичем, запросили профільних заступників міського голови, підприємців Шолохового, керівників аглоформування «Берегиня» та «Базавлук», були присутні й депутати районної ради.

Головним, що постає вже не перший рік, залишається питання водозабезпечення. Розмовою про тривалу відсутність технічного водопостачання шолохівці розпочали обговорення.

Олександр Шаповал пообіцяв розібратися у ситуації, вжити всіх необхідних заходів. Вирішення цього болючого питання взяв під особистий контроль, поставивши конкретні завдання старості Віктору Базілєвичу.
А у проблемі з відсутністю аптек, про яку говорили люди, вже намітилися певні зрушення. Місто прийняло на баланс громади Шолохівську амбулаторію, де вестиме прийом сімейний лікар. На її базі планується відкрити аптечний пункт.

У найближчій перспективі за рахунок інфраструктурної субвенції капремонт вулиці Франка, за кошти місцевого бюджету поточний ремонт доріг, ліній зовнішнього освітлення, збільшення автобусних рейсів, створення пункту «Громадський офіцер поліції».
Олександр Шаповал наголошував, проблеми існують, вони спільні для усіх мешканців Покрова, прилеглих селищ, бо не вирішувалися роками. Важливо, що є загальне прагнення долати їх, поступово змінюючи ситуацію на краще.

Оставить комментарий

avatar
250