Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Тут Щастя зустрічається з Коханням”. У центральному парку Покрова встановили новий арт-об’єкт

“Тут Щастя зустрічається з Коханням”. У центральному парку Покрова встановили новий арт-об’єкт
28 Кві 2021 10:22 | Новини Покрова

Топіарні скульптури давно стали візитівкою одного з найулюбленіших місць відпочинку покровчан і гостей міста. А минулими вихідними центральний парк поповнився новим арт-об’єктом.
Його назва — “Дерево щастя” і тепер всі закохані зможуть зробити фото на пам’ять та залишити на ньому символічний замок, який підкреслює міцність почуттів. Не даремно на скульптурі встановлена табличка зі словами “Тут Щастя зустрічається з Коханням”. Цей куточок парку буде овіяний романтикою, щастям та світлими спогадами, що стануть основою нових родинних історій.
Композицію виготовив Юрій Шиманський, автор інших унікальних топіарних скульптур нашого парку. Новий арт-об’єкт прекрасно доповнив їх. Він стане ще однією фотозоною, що довели покровчани, які із задоволенням фотографувалися на тлі топіарного дерева.
Цьогорічна весна приємно здивує не лише цим. Як повідомив на своїй особистій сторінці міський голова Олександр Шаповал, в планах продовжувати прикрашати місто цікавими деталями. Зокрема, зовсім скоро містяни зможуть побачити новий вуличний декор і не тільки.
Тож Покров не зупиняється, він продовжує змінюватись.

Прес-служба міського голови

Оставить комментарий

avatar
250