Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

СПІЛЬНОЮ СПРАВОЮ ПОКРОВЧАНИ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ

СПІЛЬНОЮ СПРАВОЮ ПОКРОВЧАНИ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ
20 Кві 2021 08:29 | Новини Покрова

Щороку, у третю суботу квітня, наша країна відзначає День довкілля. Ці дні у Покрові традиційно проходять під знаком чистого довкілля. Мешканці громади виходять на весняну толоку, активно долучаючись до упорядкування територій.
17 квітня робота кипіла скрізь: і в старостинському окрузі, Перевізьких Хуторах, на Руднику, в Чортомлику, в різних районах міста. Весняну толоку підтримали колективи медиків, педагогів, соціальної сфери, виконавчих органів влади, комунальників, приватних підприємств, молодіжної ради, підприємці – ветерани та молодь. Свої двори вийшли впорядковувати пересічні містяни – висаджували дерева, квіти, займалися благоустроєм.
Спільними зусиллями до ладу були приведені сквери, парки, узбіччя доріг, зелені зони, ліквідовано стихійні звалища, висаджено нові дерева та облаштовано клумби. Їх можна було попередньо замовити у міському комунальному підприємстві «Добробут», а потім висадити у своєму дворі.
Міський голова Олександр Шаповал подякував землякам, які взяли участь у весняній толоці, зазначивши, що в людях, які люблять своє місто, роблять все, аби воно ставало кращим – головний секрет Покрова, котрий змінюється на краще.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250