Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вихованці школи робототехніки м. Покров знову з перемогами

Вихованці школи робототехніки  м. Покров знову з перемогами
14 Кві 2021 08:47 | Новини Покрова

Школа робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва продовжує розвивати технічні навички та давати нові знання дітям Покрова. Вихованці активно беруть участь у різноманітних конкурсах та здобувають перемоги.
Так, нещодавно були підбиті підсумки обласного конкурсу з комп’ютерного макетування та верстання. Переможцями в номінації “Комп’ютерна газета” стали Карина Петренко та Дмитро Добринін, які підготували дуже професійні роботи.
Крім того, вихованці закладу взяли участь у творчому конкурсі малюнків Noosphere Space Art Challenge від громадської організації Noosphere на тему “30 років космічної незалежності”. В часи, коли прогрес в освоєні космосу виходить на новий рівень, покровчани у своїх роботах змогли пофантазувати на тему, яким буде космічне майбутнє України. Дипломантами конкурсу стали Микита Бухаленко, Матвій Венцковський, Коля Завершинський, Катя Баландіна, Кіра Коняхіна, Діана Кравчук та Станіслав Сулімін. Хто знає, можливо колись їхні мрії дійсно будуть втілені у життя.
Вітаємо учнів та їхнього викладача Наталію Гриценко з черговими перемогами та бажаємо продовжуватися рухатися до нових знань, які приноситимуть користь людям.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250