Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Учні Покрова взяли участь у пробному ЗНО

Учні Покрова взяли участь у пробному ЗНО
12 Кві 2021 16:25 | Новини Покрова

10 квітня учні випускних класів мали змогу пройти пробне тестування, аби познайомитися з процедурою основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. На тестування було зареєстровано 68 учнів закладів загальної середньої освіти м. Покров. Найбільше з них обрало українську мову та літературу – 33 учасники, математику – 19, англійську мову – 13, двоє – історію Україну і один – німецьку мову.
Цього року тестування з усіх предметів відбувалося в один день. Покровчани проходили пробне ЗНО в пунктах тестування Нікополя, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції.
Завдання, як зазвичай, були у формі предметних тестів, розроблених відповідно до програм зовнішнього незалежного оцінювання, загальних характеристик та структури цьогорічних сертифікаційних робіт ЗНО.
Учні, які за станом здоров’яне не змогли бути присутніми в пункті тестування, мали змогу пройти пробне ЗНО в онлайн-режимі. Результати прбного ЗНО будуть відомі 30 квітня.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250