Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей
19 Бер 2021 09:59 | Новини Покрова

18 березня під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Комісія, що діє при виконавчому комітеті Покровської міської ради працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.
На розгляд комісії було винесено п’ять питань, які попередньо детально опрацювали фахівці служби у справах дітей міськвиконкому.
Розглядалися питання про визначення місця проживання малолітньої дитини з одним із батьків, про виконання матір’ю своїх батьківських обов’язків, про зарахування малолітньої дитини на повне державне утримання до комунального закладу освіти, про припинення опіки над малолітньою дитиною та про затвердження індивідуального плану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250