Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров.ВЕТЕРАНИ АТО ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ ЗА ПРОГРАМОЮ СПІВПРАЦІ З НАТО

Новини Покров.ВЕТЕРАНИ АТО ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ ЗА ПРОГРАМОЮ СПІВПРАЦІ З НАТО
31 Тра 2019 15:55 | Новини Покрова

Покров став одним з 66 міст України, яке приєдналося до міжнародного проекту “Допомога в соціальній адаптації звільнених військовослужбовців ЗСУ”, який реалізується у співпраці з Північноатлантичним альянсом. Починаючи з січня нинішнього року, 22 ветерани бойових дій на Донбасі проходили безкоштовне навчання і опановували цивільну спеціальність “Менеджер охоронної справи”. Заняття проводили кваліфіковані викладачі навчального центру ТОВ “Гермес — Південь”.
А сьогодні, 31-го травня, у сесійному залі виконкому слухачам курсу урочисто вручили сертифікати про закінчення навчання. Вручаючи сертифікати, директор навчального центру “Гермес — Південь” Сергій Резанов подякував керівництву міста за увагу до питання соціальної адаптації колишніх військовослужбовців та створення необхідних умов для організації якісного навчання. Зазначив, що позитивний досвід співпраці з Покровом у цьому напрямку буде продовжено.

У свою чергу секретар міської ради Анатолій Пастух наголосив на ефективній роботі. Відзначив велику роль у загальному успіху координатора проекту, менеджера програми “НАТО-Україна” Крістофера Штаудга.
Слухачам курсу бажали успішної реалізації за обраним фахом.

Оставить комментарий

avatar
250