Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров. “ЗОРЕПАД ТАЛАНТІВ” У БУДИНКУ ТВОРЧОСТІ

Новини Покров. “ЗОРЕПАД ТАЛАНТІВ” У БУДИНКУ ТВОРЧОСТІ
31 Тра 2019 15:49 | Новини Покрова

Цілий навчальний рік вихованці будинку творчості дітей та юнацтва ( директор Нина Якимова) наповнювали спільну скриньку досягнень. Діти вчилися, пізнавали прекрасне, творили, перемагали.

Традиційно напередодні Дня захисту дітей у Будинку підводять підсумки “Зорепадом талантів”.

Днями гамірне свято зібрало численних гостей, серед яких вихованці закладу, їхні батьки та викладачі. Представники усіх напрямків – артцентру, центрів вжитково-прикладного мистецтва та технічної творчості усіма доступними способами презентували свої досягнення. Гості мали можливість оцінити їх, оглянувши виставку робіт. Ті ж, хто сильний у вокалі, хореографії та театральному мистецтві, демонстрували свої таланти на сцені. Під час концертної програми діти отримували заслужені нагороди – подяки, грамоти за успіхи та подарункові квитки до кінотеатру PrimeCinema.

Протягом року вихованці Будинку творчості ставали призерами міжнародних, Всеукраїнських та обласних змагань. Найчисельнішою стала номінація “технічна творчість”, де відзнаки отримали сорок вихованців.

Найвищого рівня перемоги у колективної радіостанції (керівник Микола Голуб) та радіомодельного гуртка ( керівник Володимир Томілов).

Відзначено було близько тридцяти представників художньо-естетичного напрямку та художньої творчості. Скільки ж здобули прихильники декоративно-прикладного мистецтва.

Загалом у будинку творчості дітей та юнацтва займається близько тисячі дітей. Розвивають здібності та таланти у 59 гуртках, окремі групи діють на базі центру дозвілля НВО та інших навчальних закладах. Завершує перший навчальний рік і школа робототехніки, де сучасні знання здобувають понад сотню дітей, які вже встигли показати гарні результати на обласному рівні.

Цього дня відбулося також підсумкове заняття у школі раннього розвитку “Всезнайко”. Готуючись до школи, малюки знайомляться з англійською, займаються творчістю, досвідчені педагоги допомагали їм розкрити свій потенціал, здобути корисні соціальні навички та прививають інтерес до знань. Підвели риску навчальному року тут у формі захоплючого квесту – шукали, і звісно знайшли, скарби в “печері трьох папуг”.

“Всезнайко” розпочинає набір малечі на наступний навчальний рік, а весь колектив Будинку творчості дітей та юнацтва приєднується до літньої оздоровчої кампанії, яка розпочинається у Покрові вже з понеділка. Обіцяють, буде цікаво!

Оставить комментарий

avatar
250