Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НОВИНИ ПОКРОВ.ПЕРЕМОГАМИ ТА ТВОРЧИМИ ЗВІТАМИ ЗАВЕРШУЮТЬ НАВЧАЛЬНИЙ РІК УЧНІ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ МІСТА

НОВИНИ ПОКРОВ.ПЕРЕМОГАМИ ТА ТВОРЧИМИ ЗВІТАМИ ЗАВЕРШУЮТЬ НАВЧАЛЬНИЙ РІК УЧНІ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ МІСТА
30 Тра 2019 10:02 | Новини Покрова

Сольні виступи, дуети, ансамблі вражають своїм колоритом, широтою жанрів та образів, чарують розмаїттям музичної палітри.

Поринути у чудовий світ музики зможе кожний, хто завітає до дитячої школи мистецтв. Впродовж тижня там тривають звітні концерти та сольні виступи солістів-вокалістів та творчих колективів.

Минулої суботи вихованці Школи взяли участь у VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі “Перші кроки до зірок” у стилі “Harry Potter” у Дніпрі.

Гарні результати здобули вихованці фортепіанного відділу (викладачі А.М. Климошенко та Н.Л. Остапчук).

Лауреатами I премії стали Антон Закупін і Надія Думчикова; II премія – Софія Матяш, Марія Бульба , Софія Нечипоренко, Ліза Бойко, III премія – Ліза Мірошниченко. У номінації “дует” I місце отримали Софія Матяш і Надія Думчикова.

Журі конкурсу високо оцінили і акторську майстерність наймолодших учнів театрального колективу “Сюрприз” (викладач Н.М. Піхтіна).
В номінації “художнє слово” дипломами лауреатів І премії нагородили Мирославу Гетьман та Поліну Тараненко; ІІ премія у Марини Шатровської, Назара Шипотинника; ІІІ премія — в Ольги Кухтій, Анастасії Іванової, Катерини Каряки.

Учні художнього відділу відзначилися на Всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва “Сонячний Великдень”, який проходив у Кам’янець – Подільському.
У номінації “живопис” Єва Пєвішева стала лауреатом ІІ премії (викладач Т.І. Думчикова) та лауреатом ІІІ ступеню у номінації “Декоративно-ужиткове мистецтво” (викладач В.Г. Проценко).

Іспити, відкриті уроки тривають і у Дитячій музичній школі.
У регіональному конкурсі районних музичних шкіл “Юний віртуоз”, що пройшов у Кривому Розі, ІІ місце посіли учениці 2 класу фортепіано Діана Тараненко (викладач Т.М. Усенко) та Єва Драгай (викладач Л.М. Курочкіна). ІІІ місце здобула учениця 5 класу фортепіано Анна Байрак (викладач Т.М. Усенко).
Вихованці творчих осередків успішними виступами підтверджують здобуті знання. Невдовзі у дітей розпочнуться канікули, а Школа мистецтв та музична школа уже проводять набір учнів.

Приймальна комісія Дитячої музичної школи працюватиме до 15 червня. (приміщення СЗШ №9), телефон для довідок: (068) 92 67352.

Заяви до Школи мистецтв прийматимуться до 30 травня (вул. Г.Середи, 9). тел.: (05667) 61980.

Допоможіть своїм дітям відкрити неповторний та захоплюючий світ мистецтва!

Оставить комментарий

avatar
250