Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Спортивні перемоги лютого. Вдалий старт представників Покрова

Спортивні перемоги лютого. Вдалий старт представників Покрова
9 Лют 2021 11:09 | Новини Покрова

Початок лютого відзначився проведенням ряду змагань і турнірів у яких взяли участь вихованці міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Можна з гордістю сказати, що наші атлети в черговий раз підтвердили високий рівень своєї спортивної підготовки.

Тайбоксери Покрова вибороли 7 медалей Чемпіонату області з комбат самозахист ICO
6 лютого у місті Павлоград відбувся відкритий Чемпіонат Дніпропетровської області з комбат самозахист ICO. Ця спортивна дисципліна об’єднує у собі широкий арсенал технік, тож для представників відділення таїландського боксу участь у турнірі стала гарною можливістю перевірити свої сили.
Вихованці тренерів Ігоря Мациборка та Олега Мовчана достойно представили рідне місто на цих змаганнях. Загалом вони здобули 7 медалей.
Чемпіонами стали Олександр Суховільський, Владислав Куліш, Денис Папка, Анатолій Марінеско, Ярослав Безкіщенко і Владислав Латоша. Срібло в активі Артема Базилевича.

У покровчанок медалі Чемпіонату області з дзюдо
Минулими вихідними завершився Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо серед кадетів U18, який одночасно слугував відбором на майбутній Чемпіонат України. Участь у турнірі взяло понад 170 спортсменів з різних частин Дніпропетровської області та інших регіонів.
Свій високий рівень знову продемонстрували вихованки тренера Сергія Сінілова. Єлизавета Литвиненко стала переможцем змагань, бронзову медаль виборола Вікторія Звєрєва.
Вітаємо спортсменів та їх тренерів з цим чудовим результатом і бажаємо продовжити переможний початок спортивного року.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250