Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров.ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ.

Новини Покров.ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ.
29 Тра 2019 13:07 | Новини Покрова

Учора під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко відбулося чергове засідання координаційної ради з питань сімейної та гендерної політики, попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми.

До складу дорадчого органу входять представники відповідних структурних підрозділів міськвиконкому, установ та організацій, які є суб’єктами соціальної роботи у сфері сімейної політики.

Засідання координаційної ради почалося з розгляду результатів роботи з сім’ями, які потребують допомоги як сім’ї , що перебувають у складних життєвих обставинах, а також питання про взяття сімей/осіб під соціальний супровід. Заслухавши запрошених та опрацювавши матеріали, зібрані Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, були прийняті рішення про взяття двох сімей під соціальний супровід та зняття однієї, де поліпшили умови виховання та побуту дитини.

Останнім розглянули питання про порядок взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознаками статі.

Оставить комментарий

avatar
250