Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров. СІМ ГОЛОВНИХ КУБКІВ РОКУ ЗА НАШИМИ ЗВ’ЯЗКІВЦЯМИ!

Новини Покров. СІМ ГОЛОВНИХ КУБКІВ РОКУ ЗА НАШИМИ ЗВ’ЯЗКІВЦЯМИ!
29 Тра 2019 10:05 | Новини Покрова

Стипендіати міського голови, зв’язківці навіть не беруться рахувати, скільки медалей завоювали за останні роки, бо їх – сотні. Із гордістю демонструють нагороди цього навчального року, у якому вихованці Почесного громадянина міста Миколи Голуба знову утримали абсолютну першість. Сьогодні спортсмени беруть участь у змаганнях усіх рівнів – не лише юніорських, а й серед дорослих вони сильні супротивники, незмінно входять до когорти провідних зв’язківців.

Так, Микола Коробка представлятиме Покров у складі збірної на міжнародних змаганнях.
Підготовкою до них став очний кубок України з радіозв’язку на коротких хвилях та швидкісної радіолетеграфії, що проходив у м. Остер, де з 21 учасника він завоював п’ять золотих і одну срібну медаль, ставши чемпіоном України.

Не відстають від нього і Даніїл Клєпіков, Катерина Могелевець, Ілля Рабольт, Іван Кучеренко, Поліна Клімук, Дар’я Ковальчук.

За цей навчальний рік команда взяла участь у 24 змаганнях, серед яких і польові. Завоювала 15 перших місць, 8 других і одне третє!Поповнилася ще одним кандидатом у майстри спорту, цей норматив виконав Ілля Рабольт.

-Це був по-справжньому переможний рік, і я щасливий про це говорити, – розповідає Микола Голуб. – Ми переживали за кожні змагання і раділи результатам, разом з нами – міський голова Олександр Миколайович Шаповал, який не просто цікавиться життям радіостанції, всебічно допомагає її роботі.

Успіхи колективної стають спільними досягнення не тільки міста, а й випускників, хто сьогодні далеко за межами України слідкує та підтримує свою альма-матер технічної творчості. Серед них і Євген Якушенко, який мешкає у Америці.
Цієї весни він приїздив до рідного міста, був вражений його позитивними перетвореннями і радий перемогам рідної команди.

Понад сорок років її позивний лунає у радіоефірі і буде лунати – переконаний колектив НВК№2, на базі якого працює колективна. Днями загал школи спільно з відділом молоді та спорту виконкому, адміністрацією БТДЮ вітали переможців року, бажаючи нових яскравих звершень.

Оставить комментарий

avatar
250