Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ

У ПОКРОВІ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ
21 Січ 2021 07:31 | Новини Покрова

Сьогодні під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко в онлайн-режимі пройшло чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей.
Сприяючи забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, комісією розглядаються питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення.
Цього разу на засіданні було розглянуто чотири питання, серед яких – про визначення місця проживання малолітньої дитини; про влаштування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд;про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування, про доцільність призначення опікуна над малолітньою дитиною.
Підготовлені матеріали детально вивчені працівниками служби у справах дітей, надані всі передбачені чинним законодавством документи для їх розгляду.
Підсумувавши кожне питання, членами комісії ухвалені компетентні виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250