Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покровчанин отримав подяку командування за сумлінну службу

Покровчанин отримав подяку командування за сумлінну службу
15 Січ 2021 14:36 | Новини Покрова

Десятки наших земляків сьогодні несуть строкову службу у лавах Збройних Сил та Національної гвардії України. В різних частинах і регіонах держави вони виконують свій військовий обов’язок, так чи інакше формуючи образ Покрова.
Нещодавно на адресу міського голови Олександра Шаповала надійшов лист від начальника Чопського прикордонного загону Державної прикордонної служби України Руслана Цапюка. У ньому керівник підрозділу зазначає, що у загоні несе службу житель нашого міста Андрій Левада.
“З великою честю хочу повідомити Вам, що на сьогоднішній день він проявив себе як чесний і сумлінний військовослужбовець, який виконує свій обов’язок з охорони державного кордону у пункті пропуску для автомобільного сполучення “Тиса” — зазначає командир частини. У листі також повідомляється, що покровчанин продемонстрував свої найкращі якості у ході припинення правопорушень з боку громадян інших держав. Тим самим, як підкреслює командир підрозділу, він значно підвищує авторитет Державної прикордонної служби України та проявляє себе одним із кращих прикордонників.
Пишається сином і його мама. Наталія Володимирівна зазначає, що син з дитинства відрізнявся відповідальністю та наполегливістю.
Андрій добре навчався у СЗШ № 6, захоплювався легкою атлетикою (його тренером був Віктор Шинкаренко). Згодом хлопець закінчив спортивне училище та інститут фізичної культури, одружився. Сьогодні, захищаючи кордони України, показав себе як сформована особистість та вольова людина.
Приємно, що про Покров в Україні знають на прикладі таких людей, як Андрій Левада. Хлопця з нашого міста…

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250