Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для мистецтва немає перепон. Юні покровчани здобули нові творчі перемоги

Для мистецтва немає перепон. Юні покровчани здобули нові творчі перемоги
12 Січ 2021 09:12 | Новини Покрова

Саме під таким девізом вихованці Дитячої школи мистецтв Покрова продовжують здобувати перемоги у конкурсах та фестивалях, примножуючи творчу славу нашого міста.
Так, учні художнього відділення закладу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка “Щаслива дитина – квітуча Україна”. Його метою є пошук та підтримка талановитих дітей. Лише минулого року свої роботи на конкурс надіслали понад 3300 учасників з понад 200 художніх шкіл та мистецьких центрів, загальноосвітніх шкіл та дитячих садків з усіх областей України.
Поповнили списки переможців конкурсу і покровчани. Дипломами та подарунками було відзначено роботи Софії Середи, Анастасії Горлової (викладач Тетяна Думчикова), Єлизавети Охоти, Валерії Ігнатенко та Карини Матвієнко (викладач Тетяна Дмитрук).
Крім того, дипломами учасників відзначені Софія Лєвіна, Катерина Сініцина, Олена Макаренко, Вероніка Гаврюшенко, Софія Яценко, Роза Пилипенко та Катерина Грановська.
Свою багату колекцію винагород збагатила і «сонячна» піаністка Єлизавета Халявченко (викладач Олена Семенуха). Ліза здобула І місце у міжнародному професійному конкурсі “Сузір’я УКРАЇНИ – Європа”, який збирає талановитих учасників з усієї України. Нещодавно Єлизавета також стала срібним призером VІІІ Всеукраїнського багатожанрового дистанційного конкурсу-фестивалю «Чарівний світ», що проходив у Києві за підтримки Міністерства культури України.
Тож щиро вітаємо наших талановитих дівчат з перемогами, бажаємо їм розвивати свій талант та підкорювати нові творчі вершини!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250