Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Гуртківці БТДЮ Покрова стали лауреатами конкурсу “Зимова казка”

Гуртківці БТДЮ Покрова стали лауреатами конкурсу “Зимова казка”
5 Січ 2021 11:52 | Новини Покрова

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва беруть активну участь у різноманітних дистанційних конкурсах і фестивалях. Такий формат дозволяє розкривати творчий потенціал дітей і приносить нашим колективам заслужені відзнаки.
Гарний новорічний подарунок місту зробив гурток хореографії “Джем” (керівник Юлія Кривчук). У грудні його вихованці стали лауреатами ІІІ ступеня у VІІІ Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва “Зимова казка”.
Його організаторами виступили Координаційна рада Федерації дитячих громадських організацій Херсонської області «Веселкова країна дитинства» та Херсонський державний будинок художньої творчості. Захід проводився з метою популяризації дитячої хореографічної творчості та виявлення нових талантів.
Вихованці “Джему” презентували на конкурс танцювальний номер, який було підготовлено для новорічної вистави. Ознайомитися з ним можна за цим посиланням

Приємно відзначити, що творчість дітей та педагогів БДТЮ Покрова продовжує отримувати високі відзнаки та заслужені винагороди.

Прес-служба міського голови

Оставить комментарий

avatar
250