Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

КІНЕЦЬ СПОРТИВНОГО РОКУ. ПОКРОВЧАНИ ОТРИМУЮТЬ ЗАСЛУЖЕНІ ВИНАГОРОДИ

КІНЕЦЬ СПОРТИВНОГО РОКУ. ПОКРОВЧАНИ ОТРИМУЮТЬ ЗАСЛУЖЕНІ ВИНАГОРОДИ
28 Гру 2020 14:19 | Новини Покрова

2020 рік, попри усі його складнощі, приніс покровчанам чимало досягнень у спортивному напрямку. Тож не дивно, що за його результатами вони продовжують отримувати заслужені відзнаки.
Артем Бубир очолив рейтинг найкращих дзюдоїстів України
Національний ранкінг-лист було опубліковано на офіційному сайті Федерації дзюдо України. Вихованець відділення дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка очолив рейтинг цілком заслужено. У 2020 році він успішно виступив на цілому ряді престижних турнірів. Закріпитися на першому місці Артему дозволили бали, отримані за бронзову медаль дорослого European Open, срібло юніорського Чемпіонату Європи, золоті нагороди дорослого та юніорського Чемпіонатів України, а також виступ на дорослому Чемпіонаті Європи. У грудні нашому землякові було присвоєно почесне звання Майстер спорту міжнародного класу.
Додамо, що наставник хлопця, тренер відділення дзюдо Сергій Сінілов за даними рейтингу в 2020 році увійшов до десятки найкращих тренерів України з цього виду спорту.
Все це зайвий раз доводить, що Покров недаремно вважають містом, де виховують справжні спортивні таланти.
Гирьовики Покрова перемогли в черговому онлайн-турнірі
Грудень приніс нові перемоги представникам гирьового спорту. У 2020 році вони успішно виступали в онлайн-турнірах з цієї дисципліни, підтверджуючи свій високий рівень. Черговим іспитом для наших силачів стали змагання «Відкрита першість Пісчанськоі сільської ради», які відбулися у грудні.
Цей населений пункт має хороші традиції проведення змагань з гирьового спорту. Тож для представників Покрова участь у змаганнях була хорошою можливістю перевірити свої сили та продемонструвати рівень підготовки.
І це команді Віталія Мартинюка – з успіхом вдалося. Абсолютним переможцем турніру серед юнаків став Дмитро Козуб. Георгій Вілков у цій категорії учасників став п’ятим. Досвідчений спортсмен Дмитро Швець виборов бронзу серед чоловіків. В активі Олени Жданової 2 місце серед жінок. Ще одна представниця нашого міста Валерія Жизневська у цій категорії стала третьою.
Покровчан було відзначено кубками та медалями. Вітаємо їх із заслуженими нагородами та бажаємо вдалих стартів у новому спортивному році!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250