Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“ПРИГОДИ В КОРОЛІВСТВІ МИСТЕЦТВ”. У ПОКРОВІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВОРІЧНИЙ МЮЗИКЛ

“ПРИГОДИ В КОРОЛІВСТВІ МИСТЕЦТВ”. У ПОКРОВІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВОРІЧНИЙ МЮЗИКЛ
24 Гру 2020 08:02 | Новини Покрова

Попри епідеміологічні обмеження вихованці та педагоги мистецьких закладів намагаються дарувати нам свою творчість і новорічний настрій. При цьому вони не бояться експериментувати з формами та жанрами, презентуючи їх онлайн.
Справжній новорічний сюрприз усім покровчанам зробила Школа мистецтв. Звісно, традиційні новорічні концерти з великою кількістю глядачів поки що побачити не можна. Але в новому сезоні тут створили святковий мюзикл під назвою “Пригоди в королівстві мистецтв”. Який став і подарунком, і творчим звітом.
Його головні герої – “Король творчості та мистецтва” і “Королева музики”. Саме вони влаштовують глядачам казкову онлайн-подорож у мистецькому королівстві, відкриваючи новорічні подарунки від вихованців та педагогів закладу.
“Навіть ставши дорослими, ми все одно не перестаємо чекати новорічного дива”, — наголошують герої мюзиклу. У його створенні взяли участь усі відділення школи. І це додало “Пригодам у королівстві мистецтв” яскравості й різноманіття.
Ось на екрані юні художники під романтичну композицію малюють зимові картини. А наступної миті на вас очікує оригінальне виконання на фортепіано, скрипці. І навіть Yesterday гурту “The Beatles” на бандурі. Чудовий хореографічний номер з фрагментом популярного мюзиклу Cats і нестаріючі мелодії «ABBA».
Мюзикл насичений яскравими музичними номерами. В ньому на вас чекають чарівні звуки скрипки, роялю, акордеону, баяну, бандури та інших інструментів. І,звісно, вірші та проникливі вокальні номери.
Першу частину новорічного подарунку від Школи мистецтв вже можна побачити у інтернет-мережі та на офіційній сторінці школи у “Фейсбук”.

Залишається подякувати колективу школи за цей чудовий проєкт, який вони реалізували у такий непростий період, доклавши для цього чимало зусиль і свої таланти. І з нетерпінням очікуємо на другу частину захопливих пригод у “Королівстві мистецтв”.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250