Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини у Покрові. В ПОКРОВІ ПРОЙШОВ ЮВІЛЕЙНИЙ ЧЕМПІОНАТ МІСТА З ПЛАВАННЯ НА ЧЕСТЬ ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА, ВЕТЕРАНА ВІЙНИ – АНДРІЯ ЧЕРЕПА

Новини у Покрові. В ПОКРОВІ ПРОЙШОВ ЮВІЛЕЙНИЙ ЧЕМПІОНАТ МІСТА З ПЛАВАННЯ НА ЧЕСТЬ ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА, ВЕТЕРАНА ВІЙНИ – АНДРІЯ ЧЕРЕПА
24 Тра 2019 11:58 | Новини Покрова

Постать почесного громадянина міста, ветерана Другої світової війни Андрія Черепа займає особливе місце в історії Покрова. Андрій Іванович справжня легенда – засновник фізкультурно-спортивного руху. Свідченням глибокої шани городян є відкритий чемпіонат міста з плавання на честь Андрія Черепа, який традиційно проводиться в Покрові у травні.

Цьогоріч змагання пройшли вже в десятий рай раз. 120 юних спортсменів з Покрова і Марганця присвятили свої спортивні перемоги Андрію Івановичу і всім ветеранам війни. Вони змагались на дистанції 50 та 100 м вільним стилем, брасом та на спині.

Серед представників Покрова переможцями та призерами стали учні КДЮСШ “Манганіт” Антон Сидоров, Аксенія Фомічова, Павло Сиренко, Максим Стіпенков, Іван Андрієнко, Олександр Пульцев, Ксенія Боханькова, Елеонора Могилка, Марія Кірічок, Владислава Чабанець, Владислав Драган, Ігор Марченко, Ярослав Левада, Аліна Футорна і Кароліна Ковтун. Готували спортсменів до змагань їх наставники Марія Вербицька і Тетяна Синіцина. Переможці та призери були нагороджені відзнаками, для дітей та їхніх тренерів це особливі винагороди, адже асоціюються з постаттю людини, яка все життя присвятила своєму місту – своїм землякам.

Оставить комментарий

avatar
250