Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОКРОВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ГОЛОВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОДА ОЛЕКСАНДР БОНДАРЕНКО

ПОКРОВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ГОЛОВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОДА ОЛЕКСАНДР БОНДАРЕНКО
2 Гру 2020 10:49 | Новини Покрова

Вчора Покров з робочим візитом відвідав голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Бондаренко. Разом з міським головою Олександром Шаповалом очільник області побував на об’єктах, що реалізуються у рамках Програми «Велике будівництво» та проєкту ОДА «Родинний затишок».
Першим у ході робочої поїздки стало відвідування малого групового будиночка, зведеного цьогоріч у рамках проєкту ОДА «Родинний затишок». Олександр Бондаренко оглянув заклад для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зазначивши, що у співпраці з міським головою Олександром Шаповалом для майбутніх вихованців створюються комфортні умови, які не нагадуватимуть інтернатські. Будівництво закладу тривало обласним коштом та за кошти держсубвенції, а наповнення меблями та всім необхідним – за кошти місцевого бюджету. У будинку облаштовано затишні кімнати, вітальню, функціональну кухню та вбиральню. Очільника області цікавили як умови перебування дітей, так і майбутній склад педагогів.
Про нові можливості, які відкриються для освітян та дітей, йшла мова і у садочку селища Гірник, який будується за сучасними технологіями, з урахуванням доступності для особливих вихованців. Роботи на цьому об’єкті вже на завершальному етапі, тож голова ДніпроОДА особисто перевірив їх виконання.
Проінспектував Олександр Бондаренко і житло для дітей-сиріт, придбане за рахунок субвенції держбюджету у 2020 році. Зустрівся з Дариною Шабаловською, завітавши до її нової оселі. Дарина у числі 116 дітей-сиріт Дніпропетровщини отримала власне житло, придбане державним коштом.
Наприкінці робочої поїздки голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко обговорили з міським головою Олександром Шаповалом нагальні питання, визначивши плани на майбутнє.
-Сьогодні у Покрові реалізуються важливі проєкти, – зазначив Олександр Шаповал, – націлені на покращення життя громади. Я вдячний керівництву області за підтримку, конструктивну співпрацю.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250