Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
25 Лис 2020 09:17 | Новини Покрова

Освіта
Педагоги міста вдосконалюють професійні знання, практичні психологи і соціальні педагоги, які працюють перший рік, взяли участь в обласному онлайн-семінарі “Циклічна модель діяльності психологічної служби системи освіти” з майстер-класами. Освітяни продовжують проходити курси підвищення кваліфікації при КЗВО «ДАНО» за дистанційною формою.
Соціальна сфера
Працівники управління праці здійснюють щоденний прийом громадян для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину. За тиждень управління відвідало 195 містян. Фахівцями було проведено прийоми в Олександрівці та Шолоховому. Мобільною бригадою з постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано родину за місцем проживання. На обслуговування територіального центру взято дві особи. В управлінні обліковується 282 учасника АТО, 421 внутрішньо переміщених осіб, 4007 отримувачів субсидій, 1382 домогосподарств, користувачів пільг, 2832 отримувачів державних допомог.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрацій протягом тижня проводився за особистим зверненням шукача роботи та через онлайн-портал державних послуг «Дія». Для безробітних осіб , які перебувають на обліку, організовані Skypе семінар з ознайомлення учасників із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості. Для осіб, відповідальних за напрямок рекрутингу, пройшла третя серія командної супервізії , під час якої створені онлайн команди через виконання сумісних завдань навчалися досягати поставленої цілі.
Медицина
За тиждень Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1730 містян. 78 хворим надана невідкладна допомога в амбулаторіях.
У цілодобовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 51 хворий, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 58 пацієнтів.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 192 виїзди.
Комунальна сфера
Комунальники виконують сезонний фронт робіт. Впорядковують територію міста, прибирають опале листя й сміття. «Добробут» обслуговує та ремонтує лінії зовнішнього освітлення. Здійснює благоустрій об’єктів дорожньої інфраструктури. У міськводоканалі виконали 4 заявки з водопровідних мереж. У робочому ритмі працює «Універсал-сервіс».

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250