Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Педагоги НВО Покрова взяли участь у створенні “кулінарної карти Світу”

Педагоги НВО Покрова  взяли участь у створенні “кулінарної карти Світу”
20 Лис 2020 10:36 | Новини Покрова

Представники педагогічної спільноти Покрова відомі своїми талантами та цікавими хобі. Тож не дивно, що вони є постійними учасниками різноманітних конкурсів та програм.
Так, нещодавно представниці Навчального-виховного об’єднання, вчитель початкових класів Юлія Градусова та вчитель математики Оксана Матюшенко стали фіналістами конкурсу “Смак Світу”. Його було організовано в рамках проекту громадської організації “Жінки Плюс”. З 2015 року її діяльність спрямована на консолідацію активностей, соціальних проектів та ініціатив, спрямованих на розв’язання актуальних проблем та ефективний розвиток територіальних громад Дніпропетровщини.
За умовами конкурсу учаснику необхідно було викласти відео, або слайд фотокадрів послідовного приготування страви. Крім того, він мав розповісти про неї цікаву легенду, або якийсь неординарний факт. Тож для успіху потрібно було показати себе не лише як кулінару, але й як інтелектуалу.
З цим завданням учасниці з Покрова блискуче впоралися. Юлія Градусова підійшла до нього творчо, приготувавши страву східної кухні “бешбармак”. Зізнається, що хотілося розповісти й показати у своїй роботі щось екзотичне, страву, яка б відображала багату історію Сходу.
Юлія вже неодноразово брала участь у проектах “Жінки Плюс”. Раніше це були літературні конкурси, адже ця тема для неї є близькою, бо сама пише вірші. “Смак Світу” дозволив їй проявити себе і в іншому цікавому напрямку.
А ось її колега Оксана Матюшенко вперше приєдналася до проекту саме цієї громадської організації. Представниця вчительської династії, яка цього року стала одним із призерів конкурсу у створенні логотипу для міської «Молодіжної ради», приготувала улюблену сімейну страву “деруни”.
Як зізнаються педагоги, вони люблять готувати, тож цей проект став для них цікавим досвідом та ще однією можливістю творчо проявити себе. Адже разом з іншими учасниками вони намалювали справжню “кулінарну карту світу”. Приємним моментом для покровчанок стали подарунки, оформлені візерунками петриківського розпису.
Вітаємо їх з цим досягненням, та бажаємо нових звершень та перемог!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250