Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На “Фестиваль професій” до Покрова завітали представники 14 вищих навчальних закладів України

На “Фестиваль професій” до Покрова завітали представники 14 вищих навчальних закладів України
21 Тра 2019 09:03 | Новини Покрова

16-го травня на базі загальноосвітньої школи № 9 відбувся вже традиційний “Фестиваль професій”. Розповісти про свої навчальні заклади, правила вступу до них та надати іншу корисну інформацію потенційним абітурієнтам до Покрова приїхали представники 14-х навчальних закладів з Києва, Харкова, Дніпра, Кривого Рогу і Мелітополя. Серед них Національній університет біоресурсів і природокористування (Київ), Харківський національний університет радіоелектроніки, Національний фармацевтичний університет (Харків), Придніпровська державна академія будівництва і архітектури, Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту, Центр підготовки і перепідготовки робочих кадрів м. Покров. Вперше до фестивалю приєднався Дніпропетровський національний університет внутрішніх справ та Національний технічний університет “Київський політехнічний інститут”.

У фойє школи були розміщені відповідні тематичні стенди та презентації до яких з цікавістю підходили школярі. Загалом, на захід завітали більше двох сотень учнів старших класів шкіл Покрова.

Організатор фестивалю, член громадської ради Людмила Носевич відзначила, що з кожним роком він розширює географію учасників, на нього чекають, він допомагає абітурієнтам у визначенні  подальшого шляху, цю роботу підтримує міський голова Олександр Шаповал.

Присутні на фестивалі мали можливість вислухати представників усіх запрошених навчальних закладів, керівництва міського центру зайнятості, адміністрації гірничо-збагачувального комбінату.

Третій “Фестиваль професій” пройшов результативно, про що говорили учасники, підкреслюючи, що подібні зустрічі наближують абітурієнтів до мети – стати студентом одного з провідних вишів країни.

Оставить комментарий

avatar
250